Onderdeel van de Creative Agency

Meer dan alleen polaroids

Prolaroid is onderdeel van de Zillion Productions Creative Agency in Amsterdam. Wij zijn sinds 2004 gespecialiseerd in o.a. grafische vormgeving, fotografie, audio video producties en evenementen.

polaroid-prolaroid-shadow-line.png

Waar kun je Prolaroid.nl voor inzetten?

Polaroid foto’s worden binnen enkele seconden afgedrukt en voorzien van een sticker frame. Perfect voor:

- merk, branding en promoties
- feesten
- evenementen
- promo campagnes
- beurzen
- verjaardagen
- jubilea
- bedrijfs- en winkel openingen
- acties en nog veel meer!

Krijg ik de foto's ook digitaal?

Ja, de foto's die we maken worden opgeslagen en kunnen we na afloop naar je mailen. Je ontvangt de 'kale' foto's zonder frame of ontwerp.

Bij Prolaroid.nl vinden wij dat de focus ligt op het weggeven van leuke polaroids foto's aan zoveel mogelijk gasten, oftewel de 'beleving'. Dit betekent dat de foto met sticker frame belangrijker is dan de digitale foto na afloop. 

Lees ook het antwoord op de vraag 'Wat is Save-mode-fotografie' voor meer info over de kwaliteit van de afdrukken en de digitale foto's.

Op sommige (evenement) lokaties kunnen grote groepen mensen, radiogolven, dikke muren, zendmasten en andere factore onze apparatuur negatief beinvloeden. Hierdoor kunnen we vaak niet (vlot) doorwerken.

Bij Prolaroid.nl vinden wij dat de focus ligt op het weggeven van leuke polaroids foto's aan zoveel mogelijk gasten en de 'beleving'. Dit betekent dat de foto met sticker frame belangrijker is dan de digitale foto na afloop. 

Om deze reden nemen wij ook altijd extra apparatuur mee, zodat we niet afhankelijk zijn van WIFI verbindingen en externe apparaten en leuke foto's kunne maken van je gasten. We noemen dit 'Save-mode-fotografie'.

Wij bepalen zelf of we moeten overschakelen naar 'Save-mode-fotografie'. Over deze beslissing kan iet worden gediscussieerd.

De foto’s die we maken met 'Save-mode-fotografie' worden natuurlijk direct afgedrukt op film, voorzien van je sticker frame en de afdrukken zijn kwalitatief net zo goed als de foto's die we maken met externe apparatuur. 

De resolutie van de digitale foto’s is wel wat lager dan bij externe apparatuur, namelijk 1920x1920 pixels. De foto's zijn natuurlijk geschikt om te mailen naar je vrienden.

Voorbeeld van een digitale foto met externe apparatuur
Voorbeeld van een afdruk met externe apparatuur

Voorbeeld van een digitale foto met 'Save-mode-fotografie
Voorbeeld van een afdruk met Save-mode-fotografie

Waarom moet ik een offerte aanvragen?

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, denk o.a. aan materiaalsoort, aantal, specifieke wensen. Door het invullen van de offerteaanvraag, beschikken wij over alles wat we moeten weten om je een duidelijke prijs te kunnen geven.

Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. 

Polaroid Sticker frame

Je hebt ze vast wel eerder gezien op eventen, van die leuke Polaroidmeisjes of vlotte Polaroid fotografen die ouderwetse Polaroid foto's maken en hier een stickerframe omheen plakken. Je krijgt je foto gratis mee in een leuke sticker frame die je lang kunt bewaren op je ijskast of gewoon op je bureau. Prolaroid voorziet al jaren bedrijven en klanten van deze stickerframes die gebruikt worden op tal van leuke evenementen.

De sticker frames zijn helemaal voorzien van je eigen design en kun je makkelijk om je polaroid foto's plakken. Een leuke manier om je bezoekers iets mee te geven waar ze nog lang plezier van hebben.

Polaroid en Instax stickers frames in alle soorten en maten

Wij leveren polaroid stickers voor diverse Fuji Film Instax camera's, maar we kunnen ook een sticker frame maken met afwijkende afmetingen. JOUW event, dus JIJ bepaalt!

Ook bekend als Foto flyer of Photo flyer

Het sticker framebevat een gepersonaliseerde boodschap, heeft een uniek design en wordt ook vaak foto flyer of photo flyer genomend. Want net zoals een flyer, deel je deze net zo makkelijk uit. Het enige verschil is dat deze flyer een foto bevat en dus langer bewaard blijft. Wie vindt het nou niet leuk om een gepersonaliseerde foto flyer te krijgen? 

Je kunt je foto flyer zelf vormgeven, of wij kunnen het natuurlijk voor je doen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wil je meer weten over foto flyers en hoe je deze kunt inzetten tijdens jouw event? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Wat zijn de materiaalsoorten?

Materiaalsoort: Dik vinyl (zelfklevend)
Bedrukking: 4/0 (Enkelzijdig full color)
Afwerking: Je kunt kiezen uit MAT- of GLANS

Het aantal digitale foto's is nooit gelijk aan het aantal afdrukken. De simpele reden hiervan is dat 1 foto meerdere malen kan worden afgedrukt als men erom vraagt. Denk bijvoorbeeld aan een foto waar meedere mensen op staan. Ervaring leert dat iedereen die op de foto staat, graag een polaroid foto wil hebben. 1 digitale foto, meerdere afdrukken. Logisch.

Om deze reden is het aantal digitale foto's en afgedrukte foto's nooit gelijk aan elkaar. Hou hier rekening mee wanneer je Prolaroid inzet op je event of feest.

Onze fotografen zien er altijd leuk uit en komen in casual Prolaroid.nl kleding.

Liever strak in een smoking?
In dit geval rekenen wij EUR 95,- (exclusief BTW) per fotograaf extra.

Wij helpen je graag verder

Neem contact op

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op via email, telefoon of chat.

Neem contact op